onsdag 16 december 2009

Kallt o vitt o mycket

Snö.



I massor.
Flera decimeter.
Saknar gröna skogsstigar.

Ljusare?
Snart!

13 kommentarer:

  1. Hoppsan, där har det trillat ner en hel del kan jag se. Betyder att jag också får en vit jul (eftersom vi ska norröver) och M äntligen får lära sig att åka skidor!

    SvaraRadera
  2. Åhh, Lillebeth, vilken vacker bild du visar! Så mycket snö ni har uppe hos er. Jag blir riktigt avundsjuk ;-)Tänk så vackert det blir med ett lager tjock snö, och en ljusslinga i ett träd, och snön som blir så där härligt blå på kvällskvisten genom kameralinsen.Det verkar som att du och jag gärna hade bytt omgivning med varandra lite just nu, fniss.Här är det det då gröna skogsstigar i massor runt om...saknar den bylsiga snön.Men man saknar väl alltid det man inte har om man får för mkt av de andra. Så är vi ju funtade.
    Hoppas du får en fin skimrande dag ändå i det vackra landskapet.
    Kramar Karin

    SvaraRadera
  3. Det ser ju verkligen fint ut då, riktigt vinterligt, med ljuslingor och det hela. Jepp, nu blir det snart ljusare och om vi hittar tillbaka till stigen i mars så får vi vara glada. Snön som kommer på denna sidan av Februari tycker jag bara är fin, den som kommer till våren vill jag helst slippa tänka på..

    SvaraRadera
  4. Det ser skönt ut, mörkt, tyst och mysigt. Men visst skall det bli skönt att det vänder snart. Min man tycker att vi skall fira det i stället för jul. :-)

    SvaraRadera
  5. Mycket vitt har hamnat hos dig. Här har en del fallit men inte alls så mycket.
    Ha det gott
    Birgitta

    SvaraRadera
  6. Nästan chockartat! Men snön gör ju verkligen att det blir sååå mycket ljusare. Och varmare för växterna. Och luften blir så härlig och torr när det är kallt. Eller hur?

    SvaraRadera
  7. Vackert med den spegelblanka sjön nedan tänk om det blir tjock blank is - ut och åka skridskor.

    Härligt med snö om den nu inte ställer till den för dig.

    Skönt med lite ljus ute som blänker i snön. Om du vill får du gärna länka till mig så fler hittar Tirädgårds temat.
    Tack för att du vill vara med,

    God Jul säger jag redna så jag inte tappar bort det,
    Maria Berg

    SvaraRadera
  8. Även här har det nu kommit nästan en decimeter skulle jag tro... och visst blev allt mycket ljusare! Och snart vänder det ju på riktigt! :-)

    SvaraRadera
  9. How lovely your front garden looks all dressed up in snow Lillebeth! The white lights are magical ... I imagine especially at night. Wonderful photograph of all the buildings lined in white to mirror the X on your fence. Quite seasonal!! Lovely. Kram, Carol

    SvaraRadera
  10. Underbart vackra bilder på sjön! Fint med ljusen i trädet. Här "försöker" det snöa då och då men det blir aldrig något - smälter med en gång! Kram Ingrid

    SvaraRadera
  11. Förstår att det kan bli för mycket av det goda hos er, men visst lyser det upp fint med allt det vita. Superläcker bild på bryggan i sjön i förra inlägget!
    Eva

    SvaraRadera