tisdag 28 april 2009

I blåregnets tidHär stod jag alldeles nyss och kände doften av blåregnet och såg ut över det toskanska landskapet. En alldeles undetbar resa har det varit. Alla sinnen har fått sitt och hjärtat blev kvar. På nätterna, i drömmarna är jag där igen: i Italien och allra helst i Rom:Utsikten från vårt hotellrum inkluderar inte den Gråtrut som lagt ägg i en av krukorna till vänster. Obeskrivliga ljud på natten.

Det kommer fler reseberättelser och mycket mer bilder när de blivit uppackade ordentligt via rätt dator, tagna med en riktig kamera. Ville bara säga hej och berätta att vi reste i vinter och kom hem i försommar. Hela skogen full av vitsippor och trädgården i stort behov av all tid och uppmärksamhet.

Vi hörs snart igen!

14 kommentarer:

 1. Vilket underbart blåregn! Jag önskar att mitt skulle behaga börja växa.... Ser fram emot fler bilder!

  SvaraRadera
 2. Hej

  Välkommen hem!
  Härligt att du oxå
  har fått vår å vitsippor!
  Jag har inte kommit till Italien i år,
  saknar det...

  Hälsningar
  Monika

  SvaraRadera
 3. Vilken upplevelse ni måste ha haft.

  Blåregn får jag bara se på bilder. Det är bara att njuta.

  Ha en fortsatt bra dag

  Gunilla

  SvaraRadera
 4. Rom på våren... kan det bli mer romantiskt. Blåregnets färg är ju helt obeskrivbar. Härligt!
  Eva

  SvaraRadera
 5. Lillebeth, jag började bläddra i en gammal Allt om Trädgård igår - och där hittade jag ett reportage om dig och din trädgård! Jag 'visste' att jag hade sett din underbara staty någonstans inna jag först såg den på din blogg...men inte räckte mitt minne till att plocka fram just den tidningen. Ett sådant trevligt reportage - det numret skall jag spara!
  Katarina

  SvaraRadera
 6. Välkommen hem, det ska bli spännande att se dina bilder från resan! Ha det gott! /Ruben

  SvaraRadera
 7. Cara Lillebeth,

  Ben tornata! Tankte pa Dig over helgen och gissade att Du njot av alla dofter och farger. Nu vantar vi bara pa fler fina bilder. Roligt att se Italien ur ngn annan kameralins.
  Klasrar av blaregn utanfor mitt sovrumsfonster. Betagande vackert. Nasan rinner, men det ar det vart! Forstar att Din skog ar full av vit- och blasippor nu. En resa fram- och tillbaka till Italien och, vips, Du far tva varar.Inte dumt! Bacione, Ingrid i Umbrien

  SvaraRadera
 8. Åh, så vackert med blåregnet! Välkommen hem till sommaren då. Visst är det härligt, men det är knappt man hinner med (fast jag gnäller inte!).
  Ska bli kul att se fler bilder. Kram Anette

  SvaraRadera
 9. Höger mamma, krukorna är till höger...

  SvaraRadera
 10. Dina bilder ger mersmak! Jag är fascinerad både av blåregn och Italien. Nu har du väl ett kärt återseende med din egen trädgård.

  SvaraRadera
 11. Välkommen hem och tillbaka på bloggarenan, men förstår mycket väl att trädgården väntar på dig och som för de flesta andra.
  Vilket härligt Blåregn, sagolikt vackert! Förstår att ni haft en underbar resa och ser framemot reseminnen i form av vackra blommor blader :)
  Ha det gott! /Bea

  SvaraRadera
 12. Ja Lillebeth, jag är i full gång med rosbeskärning, sen början av april med de mest härdiga sorterna. Praktiskt att stå på snödrivorna som nu är ett minne blott. Nu blir det stege vid behov.

  SvaraRadera
 13. Välkommen hem! Vilket underbart blåregn!
  Måste vara härligt att komma hem till våren.
  Ha det gott
  Birgitta

  SvaraRadera
 14. Kan tänka mig att ni haft enalldeles underbar resa. Blåregnet är gobsmacking (som man uttrycker det här). Ser frm ameot fler italienska smakbitar!

  SvaraRadera