onsdag 11 november 2009

Novemberdimma







Om förra inlägget var likt grafik så är det här mer tuschlaveringar. Bilderna togs i måndags. Igår föll snön. Skulle här lägga till en frostblomma, men nu verkar inget mer än textinlägg fungera. Så härmed önskas en något mer färgrik dag än ovan. Ha det gott!

18 kommentarer:

  1. Herreje! Jag får alldeles hjärtklappning av dina makalösa, stämningsfulla, uttrycksfulla bilder!/Anja

    SvaraRadera
  2. Wow, snyggt! Skönt att veta att det finns något bra med november trots allt...

    SvaraRadera
  3. Visserligen grått - men så oerhört vackra bilder! Som hämtade ur en saga. Mittenbilden är favoriten - man förväntar sig nästan att något magiskt väsen ska skymta fram någonstans.

    SvaraRadera
  4. Herregud!!! Vad fina bilder! Skicka genast in till Slottsträdgårdsmästarens tävling!! Jag lovar på direkten att rösta på din bild. Här är det varken dimma eller sol, bara grått!!! /Ruben

    SvaraRadera
  5. Vilka fina bilder.

    Dimmiga bilder är lite trolska.

    Ha en fortsatt fin dag här lyser solen,men det är ganska kyligt i luften.

    Gunilla

    SvaraRadera
  6. Fantastiska bilder! Tänk att dimma kan vara så vackert, dimma som är så otäck i sig när man hamnar mitt i den.....Mittbilden är som en tavla .)
    Tjingleling
    Monica

    SvaraRadera
  7. Samtidigt, vad vackra bilder. Tuschlavering är ordet. Jag tror man måste se november så, precis som du gjort, grafiskt eller laverat. Det är underbart, hur annars stå ut med träd berövade sina blad, med regnets våtomslag, bristen på ljus. Så arbetar en riktig konstnär...kanske du ska ta fram stafliet, ställa det där på åkern? ;-) Kram

    SvaraRadera
  8. Underbara bilder, som i en dröm. Tur att man kan liva upp med lite mer färg inomhus, själv står jag med penseln i handen. :)

    Kram Mia

    SvaraRadera
  9. Wonderful pictures, so hauntingly beautiful.

    SvaraRadera
  10. Hejsan!
    Så vackert! Jag gillar dimma, det där lite mystiskt trolska. Allt blir lite suddigt och man vet aldrig riktigt vad som kan dyka upp. Och så blir det så vackra bilder i dimma!

    SvaraRadera
  11. Underbara dimmiga bilder. Mycket vackert!!

    SvaraRadera
  12. Vackra bilder av dimman, men det får inte hjälpas, jag tycker inte om november, jag törstar efter solen nu, november är lång och grå, usch..

    SvaraRadera
  13. Tänk så vackert med dimma... Underbart!

    SvaraRadera
  14. Ursnygga bilder med mycket stämning!
    Tror bestämt det har gått till som så med din pelargon att jag har gett den till Gunilla, sen har du fått en stickling av henne. Jättefint!

    SvaraRadera
  15. Underbara bilder. Det är allt tur att vi inte bara har vår och sommar.
    Ha det gott
    Birgitta

    SvaraRadera
  16. Hi Lillebeth... I just could not wait till I return home from the Cape to see your posts! What a wondrous landscape... frosty fields... magical! Beautiful photos!! I cannot wait to see the snow... Do you snowshoe? Regards from Cape Cod. Kram Carol

    SvaraRadera